Sesamstraat in Madurodam: een leerzame mini-expositie

De kleinste stad van Nederland heeft er een nieuwe straat (en misschien ook wel de bekendste straat ooit) bij gekregen; Sesamstraat. De expositie 'Sesamstraat in Madurodam' is van 13 maart tot en met 26 oktober te zien. En dit is niet alleen maar kijken; dit is kijken én leren, net als in de echte Sesamstraat!

In de expositiehal kun je 'live' kennismaken met de hoofdrolspelers van de televisieserie en alles beleven wat er altijd op televisie te zien is. Tekenen en knutselen bij Bert en Ernie, je uitleven in het Broccolibos, rekenen bij Graaf Tel, luisteren naar verhalen in het voorleeskwartier in de duinen van Sesamstraat en op de foto met de levensgrote Bert, Ernie en Elmo. De expositie is typisch Sesamstraat: educatief amusement, leerzame avonturen en spellen waarmee kinderen zelf aan de slag gaan. Geen statische tentoonstelling dus, maar een dynamisch evenement. Verder is er aandacht voor de geschiedenis van Sesamstraat en de achtergrond van het televisieprogramma en zijn grondleggers.

Adres: George Maduroplein 1, Den Haag. Tel: 070-416.24.00. Info: www.madurodam.nl

Lees ook:Jouw kinderen een rol in Sesamstraat?
Lees ook:Feest! Sesamstraat bestaat 35 jaar!
Lees ook:Jonge Gezinnenbeurs: bestel nu kaarten met korting én gratis DVD
Lees ook:Kinderen worden in Madurodam uitgedaagd door interactieve doe-dingen
Lees ook:Bert en Ernie openen het nieuwe seizoen van de Linneaushof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>