Alvin and the chipmunks terug van weggeweest

Geweldig vond ik ze vroeger: Alvin and the chipmunks. De opgefokte stemmetjes van de eekhoorntjes die de leukste liedjes met bekende melodieën zongen. Oké, tegenwoordig ook zat leuks op tv, maar zo leuk als 'toen' lijkt het voor onze kinderen echt niet meer te zijn. Toch gaan we oude tijden herleven. Vanaf 6 februari komen Alvin and the chipmunks met een eigen film in de bioscoop. En is dat leuk? ZEKER! Ben niet de meest enthousiaste bioscoopbezoeker, maar wil dit -met de kinderen natuurlijk- niet missen.  

Lees ook:Alvinnn! en de Chipmunks terug op televisie!
Lees ook:Telekids meest geliefde RTL programma
Lees ook:Kinderen voor Kinderen: oude tijden herleven
Lees ook:Liefdesbaby voor 42-jarige Trijntje Oosterhuis in aantocht!
Lees ook:Ernst en Bobbie maken Herrie op de Noordpool

1 Reacties // Reageer

One thought on “Alvin and the chipmunks terug van weggeweest

  1. Mienhup

    JAAAAAAAAAA ik ben inmiddels 36 en vroeger toen het op tv was eigenlijk ook al geacht volwassen te zijn, op mijn werk kent slechts 1 persoon Alvin, Simon and Theodor. zoo jammer, ik zit 9 februari in de Bios.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>