Wat te doen op deze druilerige tweede kerstdag

Hoe het ons precies gelukt is, weet ik zelf ook nog niet, maar met twee gescheiden ouders (of voor de kinderen opa's en oma's) hebben we toch nog een vrije kerstdag! Nou moet ik daar ook wel de kanttekening bij plaatsen dat onze kerst al op zondag begon… Maar wat nou te doen op deze druilerige dag. Scheen de zon maar, dan had een strandwandeling nog wat lucht gegeven! Maar niet dus. De kinderen zijn voorlopig nog even zoet met de kerstcadeaus. Ik ga ondertussen even op de site van de ANWB neuzen. Daar staan volop leuke uittips op. IJssculpturen kijken bijvoorbeeld!

Lees ook:Dagje uit met je kind: wat moet je met ze doen?
Lees ook:Kinderen inspecteren voor ANWB campings in binnen en buitenland
Lees ook:ANWB test 28 autostoeltjes; vijf stoelen scoren slecht
Lees ook:Bestel je Crocs gewoon online, het is veel te warm om te winkelen!
Lees ook:Nog twee dagen vakantie. Wat gaan we doen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>