Bestel nu nog kaartjes voor het Studio 100 Zomerfestival in Ahoy

Nog geen plannen voor aankomend weekend? En in het bezit van een stel kleuters? Kijk dan eens op www.studio100.nl. Daar kun je nog kaartjes kopen voor het Zomerfestival in Ahoy. Op 23 en 24 juni komen Kabouter Plop, Piet Piraat, Samson & Gert, K3 en alle andere Studio 100-sterren naar Rotterdam voor een gezellig kinderfeestje. En eerlijk waar; hoe angstaanjagend het ook klinkt om met duizenden opgewonden kleuters in een overvol Ahoy te staan, als ouder doe je weinig anders dan genieten. Het is zo schattig… Bestellen dus, die kaartjes!

Lees ook:Het stralende middelpunt op je eigen uitnodiging
Lees ook:K3 opent extra shows in Eindhoven en Amsterdam!
Lees ook:Zonnige start voor het Studio 100 Zomerfestival
Lees ook:Hoe cool: een megagrote kleurplaat van Kek Amsterdam!
Lees ook:Kaartverkoop Studio 100 Zomerfestival 2013 gestart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>