Nickelodeon komt met gloednieuwe serie ’100 dingen te doen voor de middelbare school’

In 100 dingen te doen voor de middelbare school volgen we de komische avonturen van de 12-jarige CJ Martin (Isabela Moner). Zij heeft altijd gedacht dat de middelbare school de beste jaren van haar leven zouden zijn – het moment van de eerste kus, chillen met vrienden en natuurlijk te gekke feestjes. Maar wanneer haar oudere broer Ronbi haar vertelt hoe het werkelijk in elkaar zit – veel te veel huiswerk, te veel stress en het einde van lange vriendschappen – beseft CJ dat de middelbare school het einde van haar leven betekent. Dus komt zij met een waanzinnig goed idee. Ze maakt een bucket list met 100 dingen die ze gaat doen voordat ze definitief naar de middelbare school gaat. En haar twee beste vrienden Fenwick Frazier (Jaheem Toombs) en Christian “Crispo” Powers (Owen Joyner) gaan haar daarbij helpen. De drie beste vrienden zijn vastbesloten om alles uit de kast te halen door de bucketlist af te werken, voordat de tijd komt dat ze naar de middelbare school moeten en zich ‘volwassen’ moeten gedragen.

De nieuwe serie van Nickelodeon telt 26 afleveringen en is vanaf 30 augustus elke zondag om 18.05 uur te zien op Nickelodeon.

Lees ook:Naar de middelbare school: wat verandert er?
Lees ook:Enzo Knol openhartig over pesten in vlog van Nickelodeon serie ‘Spotlight’
Lees ook:Brugklassen flink van invloed op rookgedrag kinderen
Lees ook:Dora and Friend, spin off van Dora op Nickelodeon
Lees ook:Naar de middelbare school

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nickelodeon komt met gloednieuwe serie ’100 dingen te doen voor de middelbare school’

  1. lianne

    hoi ik wil graag de meelbaby van cj martin na maken maar er is nergens een plaatje daar van te bekennen en dat vind ik jammer want ik wil graag leren hoe je die smali’s tekens dus een plaatje daarvan zou fijn zijn

    xxx Lianne

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>