Swingen met de hilarische en hartverwarmende film HOME!

Van de makers van Hoe Tem Je Een Draak en Shrek is er nu de feestelijkste animatiefilm van het moment; HOME, een hilarische en hartverwarmende reis die je niet wilt missen! Deze nieuwe kaskraker van DreamWorks Animation zit boordevol muziek van Rihanna en andere sterren, dus haal je dansschoenen uit de kast en ga swingend de zomer door met dit bijzondere verhaal over familie en vriendschap. Met een wereldwijde BoxOffice van 339,2 miljoen euro en een BoxOffice van 5,23 miljoen euro in de Benelux is HOME een groot succes.

Synopsis
Wanneer de aarde wordt veroverd door de Moefs, een buitenaards ras dat op zoek is naar een nieuwe thuisplaneet, worden eerst alle mensen naar een andere locatie gebracht. Het buitenbeentje Oh begaat een ‘kleine fout’ en hij slaat op de vlucht voor de andere Moefs. Terwijl de Moefs de planeet reorganiseren ontmoet Oh het avontuurlijke en vindingrijke meisje Tip, dat erin is geslaagd om uit de handen van de Moefs te blijven. De moeder van Tip is wel ontvoerd en samen starten ze een zoektocht over de hele wereld – van Parijs tot aan New York -  in de auto van Tip, die door Oh is omgebouwd tot vliegtuig. Oh moet zich verbergen voor zijn soortgenoten, maar wil tegelijkertijd ook graag zijn fout goedmaken. Tijdens hun bijzondere avontuur beseffen de twee vluchtelingen dat er meer op het spel staat dan alleen de verhoudingen in het universum.
Beleef nu samen met Oh en Tip de meest hilarische situaties en laat je meenemen naar de kleurrijke en muzikale wereld van de Moefs in HOME! 20th Century Fox Home Entertainment brengt dit feestelijke avontuur vanaf 29 juli uit op DVD, Blu-ray en 3D Blu-ray. HOME is nu al verkrijgbaar op Digital HD.

Cast
Regisseur Tim Johnson (Over The Hedge, Antz) levert een knap staaltje werk af samen met een veelgeprezen internationale stemmencast. Golden Globe-winnaar Jim Parsons (The Big Bang Theory, The Muppets) leent zijn stem uit aan het karakter Oh. Grammy-winnares Rihanna (Battleship) spreekt de stem in van Gracia ‘Tip” Tucci, het maatje van Oh. In Nederland en Vlaanderen wordt de stem van Oh vertolkt door Paul Groot (Baantjer, Koefnoen) en Leona Philippo (Phileine zegt Sorry, Johan) neemt de stem van Tip voor haar rekening. De Franstalige stemmencast bestaat uit Alex Lutz (Hollywoo), Leila Bekth (Paris, je t’aime) en Jacques Frantz (Astérix et les Vikings) .

Lees ook:Papa laat baby met gigantische slang spelen
Lees ook:RIO2 op DVD, BLU-RAY en Digital HD!
Lees ook:Disney verloot stem voor kind in nieuwe film Cars 2
Lees ook:Stokke® Home™: voor kleintjes met grote mogelijkheden.
Lees ook:Artoon Network wint twee awards bij Kids Baftas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>