Dora and Friend, spin off van Dora op Nickelodeon

Het wereldwijde fenomeen Dora groeit op. Ze is verhuisd naar de stad, zit op een nieuwe school en ze heeft het drukker dan ooit. Dora vervolgt haar grote avontuur in ‘Dora and Friends’. Een gloednieuwe animatieserie voor de allerkleinsten met in de hoofdrol de populaire heldin die met een nieuwe groep vrienden vele avonturen beleeft. In de nieuwe serie woont het iconische figuur Dora in de fictieve stad Playa Verde en beleeft ze met haar vrienden vele avonturen; van het redden van een verloren knuffel voor een jongen in het ziekenhuis, tot het terug halen van een ring van een oude Maya prinses. Tijdens haar avonturen maakt Dora gebruik van de Map App op haar smartphone en een magische bedelarmband. ‘Dora and Friends’ is ontwikkeld met de steun van onderwijsdeskundigen en is voorzien van een interactief leerprogramma gericht op probleemoplossende en emotionele vaardigheden.

De serie van de makers van ‘Dora’ en ‘Go, Diego, Go!’ wordt dagelijks uitgezonden op Nickelodeon. ‘Dora’- na 15 jaar nog steeds een van de meest bekeken series- blijft ook te zien op Nickelodeon.

Dora & Friends is vanaf 9 maart iedere dag om 8:40 te zien op Nickelodeon.

Lees ook:Dora krijgt een eigen musical
Lees ook:Repetities Dora Live! van start
Lees ook:Kerst vieren samen met…Dora!
Lees ook:Nickelodeon komt met gloednieuwe serie ’100 dingen te doen voor de middelbare school’
Lees ook:Enzo Knol openhartig over pesten in vlog van Nickelodeon serie ‘Spotlight’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>