Nieuw kinderprogramma bij RTL: Keets Vlog!

Het zijn drukke tijden in het leven van RTL Telekids gezicht Keet!. Nadat bekend werd dat ze een hoofdrol gaat spelen in de nieuwe familiefilm ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan’, krijgt Keet! binnenkort een nieuw TV programma met een nieuwe single. In het nieuwe programma ‘Keets Vlog’ leren de Telekids kijkers haar zowel voor als achter de schermen beter kennen. ‘Keets Vlog’ is vanaf 23 februari iedere maandag tot en met vrijdag te zien bij RTL Telekids.In het programma neemt Keet! de kijkers mee in haar dagelijks leven. Zo neemt ze hen mee achter de schermen bij de film waarin ze speelt, gaat ze naar de studio waar ze haar nieuwe single inzingt en opent ze de deuren van haar kledingkast. Ook vertelt ze over haar favoriete dieren, gaat ze op pad om te longboarden, leert ze de kijkers dansen en zingen en geeft ze tips over hoe zenuwen op het podium in bedwang te houden.

De 23-jarige Keet! is het gezicht van RTL Telekids. Keet! is zangeres, danseres, actrice en presentatrice. Zo presenteerde ze afgelopen jaar het programma ‘Wie O Wie zingt Do-Re-Mi’ samen met Vajèn van den Bosch en ‘De Nationale Opblijfavond’ samen met Telekids collega Patrick Martens. Daarnaast heeft ze de titelsong gezongen van de populaire jeugdserie ‘w.s.v. De Optimist’, waar ze ook een gastrol in speelde.
Uitzending

‘Keets Vlog’ is vanaf 23 februari van maandag tot en met vrijdag om 16:15 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.

Lees ook:Nieuwe middagprogrammering RTL Telekids vanaf november 2015
Lees ook:Telekids vanaf 1 juli 24 uur per dag op tv!
Lees ook:Zoektocht naar beste musicalkids van Nederland
Lees ook:Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub bij RTL Telekids
Lees ook:Telekids meest geliefde RTL programma

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw kinderprogramma bij RTL: Keets Vlog!

  1. edmee

    hoi ik ben edmee

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>