Zaterdag start The Voice Kids weer!

Ach, daar zal mijn dochter blij mee zijn! En ik stiekem ook wel een beetje: The Voice Kids keert terug op de zaterdagavond vanaf 14 februari. De jongste talentshow van Nederland is het aankomende, vierde seizoen op de zaterdag te zien bij RTL 4. Marco Borsato, Angela Groothuizen en Nick & Simon nemen opnieuw als de coaches van The Voice Kids plaats in de bekende draaiende stoelen. De presentatie is in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

Via vijf ‘Blind Audition’-afleveringen en drie ‘Battle’-uitzendingen wordt toegewerkt naar de live uitgezonden finale op zaterdag 11 april. In totaal zijn er zes finaleplaatsen te vergeven, twee per team, en de uiteindelijke winnaar krijgt de felbegeerde studiebeurs van 10.000 euro en de uitnodiging om een single op te nemen.

The Voice Kids is vanaf 14 februari om 20.00 uur op RTL4 te zien.

Lees ook:Aftellen tot The Voice Kids begint
Lees ook:Is jouw kind The Voice of Holland?
Lees ook:Opnieuw extra shows K3 tour Karen, Kristel en Josje!
Lees ook:Amanda Krabbé krijgt VIJFDE kind!
Lees ook:Interactief plaatjes sparen met The Voice Kids!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>