Nieuwe DVD met…niemand minder dan Tom & Jerry

Het beroemde duo Tom & Jerry is terug met nieuwe spannende avonturen! Warner Bros. Home Entertainment brengt op 17 september de film Tom & Jerry: The Lost Dragon uit op DVD, een sprankelend sprookje boordevol actie, magie en, zoals je van de kat en muis gewend bent, kattenkwaad! In Tom & Jerry: The Lost Dragon moet het beroemde duo onbedoeld een babydraak opvoeden, met alle hilarische gevolgen van dien. Bekijk hoe jouw lievelingskat en de ondeugende muis het afgaat als nieuwbakken ouders. Brengt dit hen dichter bij elkaar? Of halen ze nog steeds streken met elkaar uit?

Tom & Jerry zijn al jaren favoriet bij kinderen en cartoonfans. De beroemde cartoons van deze succesvolle  kinderfranchise hebben sinds 1940 al 7 Academy Awards gewonnen voor meer dan 200 uitgebrachte afleveringen. In Tom & Jerry: The Lost Dragon stuiten Tom en Jerry op een mysterieus lichtgevend ei midden in het bos. Het duo weet niet dat het ei gestolen is van een levensgrote vuurspuwende draak. Wanneer het ei openbreekt en baby Puffy te voorschijn komt, beschouwt hij Tom als zijn moeder. Ze kunnen de pasgeboren babydraak niet alleen achterlaten en besluiten voor hem te zorgen totdat het groot genoeg is om terug te keren naar zijn moeder.

Releasedatum:    17 september 2014
Speelduur:    42 minuten
Extra:    De DVD bevat een activiteiten boek met kleurplaten, stickers en spelletjes.

Lees ook:Tom & Jerry Spy Quest: gloednieuw en spannend avontuur
Lees ook:Boekentip! Lieve Muis door Daan Remmerts de Vries
Lees ook:Beleef Kruistocht in Spijkerbroek als musical
Lees ook:Site Zappelin goed te doen voor computerende peuters
Lees ook:Peuter lost vanuit kinderstoel in 2 minuten Rubikskubus op (filmpje)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>