Studio 100 zoekt testers voor Wanagogo

De lancering van Wanagogo dit najaar komt dichterbij. Wanagogo is een virtueel paradijs voor kinderen. Een wereld waar kinderen spelletjes kunnen spelen, raadsels oplossen, films kijken, naar muziek luisteren en meezingen, boeken lezen en met elkaar chatten. Voor het zover is, hebben we nog heel wat testers nodig. Kinderen en ouders die nu al willen weten wat Wanagogo is en die Wanagogo willen testen. Op dit ogenblik wordt er nog heel hard gewerkt aan Wanagogo. Elke dag worden zaken toegevoegd en foutjes gevonden en verbeterd. De versie van Wanagogo die nu online staat is een bètaversie: ze is nog niet af en toont slechts een heel klein stukje van het grote avontuur dat Wanagogo echt gaat worden. Niet iedereen kan de testversie spelen: we laten elke week zo’n 1000 extra mensen toe. Dus schrijf je snel in en wie weet behoor jij wel tot de gelukkigen! Surf naar www.wanagogo.com en meld je nu aan!

Wat is Wanagogo?

Wanagogo is een digitaal platform voor kinderen van 4 tot 10 jaar, opgebouwd rond de bekende figuren van Studio 100. Het is een wonderlijke plek waar kinderen heel veel opsteken terwijl ze zich amuseren. Ze maken hun eigen avatar en trekken op avontuur, alleen of met anderen. Bovendien hebben ze altijd en overal toegang tot hun favoriete muziek, video’s, boeken, games én vrienden. Wanagogo is ook een sociaal medium waar kinderen op een veilige manier kunnen spelen en chatten met vriendjes. Het digitaal platform biedt ouders daarnaast de mogelijkheid om de vorderingen van hun kind op de voet te volgen. Ouders bepalen ook zelf de spelregels: ze kunnen instellen hoe lang hun kinderen mogen spelen en of ze mogen chatten.
Wanagogo wordt uitgebreid getest door kinderen. Het is een veilige omgeving, waar community managers er voortdurend over waken dat het altijd een warme en superleuke ‘thuishaven’ is tijdens de vrije uurtjes. Wanagogo zal beschikbaar zijn waar en wanneer kinderen en ouders dat willen, zowel online als offline, op alle mogelijke digitale dragers.
Wanagogo is het resultaat van een synergie tussen het bekende entertainmentbedrijf Studio 100 en de gereputeerde Canadese gamebouwer Frima. Twee partners die elkaar gevonden hebben in hun gedeelde ambitie om het verschil te maken in het digitale tijdperk waarin onze kinderen opgroeien.

Lees ook:Studio 100 en Frima werken aan nieuw digitaal content platform voor kinderen
Lees ook:58% van de kinderen mag niet spelen omdat de kleding anders vies wordt
Lees ook:Quinny zoekt stadse ouders voor goed doel
Lees ook:Het leukste zomer speelgoed!
Lees ook:Met de Troovie app wordt de vakantie met kids nog leuker!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>