Ontwerp via CartoonNetwork.nl een Ben 10 superhelden T-shirt!

Schurken verslaan hoort erbij wanneer je een superheld bent zoals Ben 10. Maar zelfs een superheld heeft hulp nodig om de meest kwaadaardige vijanden de baas te zijn! Heb jij net als Ben een sidekick? Iemand met wie je samen de hele wereld aan kan? Ontwerp dan vanaf 30 april je eigen Ben 10 superhelden T-shirt voor jezelf en jouw sidekick via www.CartoonNetwork.nl! Nomineer jouw sidekick en vertel waarom jullie een onoverwinnelijk team vormen. Je beste sidekick kan je moeder, vader, broer, zus of vriend(in) zijn. De leukste inzendingen winnen een uniek T-shirt voor zichzelf en hun sidekick! Maar dat is nog niet alles! Met de ‘T-shirt Ontwerper’ kun je zelf een Ben 10 design maken voor een t-shirt. Ga dus snel naar de Cartoon Network website en ga aan de slag met de verschillende sjablonen om de meest te gekke, coole en spectaculaire ontwerpen te maken. Je kunt je ontwerp dan eenvoudig laten drukken op een T-shirt of trui. De actie loopt tot en met 28 mei.
Ben 10 is al jarenlang wereldwijd een van de populairste jongens franchises. Cartoon Network zendt de razend populaire TV-serie Ben 10 Omniverse uit, waarin we de 16-jarige Ben Tennyson en zijn avonturen met aliens kunnen volgen. Bens sidekick en superhandige partner is Rook. Met hulp van Rook onderzoekt Ben de eigenaardige kant van de wereld van aliens en komt hij vijanden tegen uit zijn verleden, die uit zijn op wraak. Samen gaan zij de strijd aan en beleven ze allerlei spannende avonturen.

Ben Tennyson heeft al veel gevaarlijke waters doorzwommen in zijn gevecht tegen de buitenaardse wezens, maar voor het eerst staat hij oog in oog met weerwolven, mummies en monsters! In een gloednieuwe reeks afleveringen, ‘Galactic Monsters’, transformeert Ben in nieuwe aliens die hem kunnen helpen, maar kan hij snel genoeg al hun krachten en vaardigheden onder de knie krijgen om de enge tegenstanders te verslaan? Bekijk vanaf 10 mei elk weekend om 11:00 uur hoe Ben de strijd aangaat met krachtige wezens op Cartoon Network!

Over Cartoon Network
Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van De Wonderlijke Wereld van Gumball, Draken, Tijd voor Avontuur en Johnny Test. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen over de vreemdste vriendschappen. En alsof dat niet genoeg is, hebben we een stevige dosis actie klaar met stoere shows zoals Ben 10, Young Justice en Transformers Prime die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, je wilt steeds meer!

Lees ook:Wat wordt het meest unieke voetbaltrucje op Cartoon Network?
Lees ook:Tijd voor avontuur zomerspektakel van Cartoon Network
Lees ook:Artoon Network wint twee awards bij Kids Baftas
Lees ook:Cartoon Network kijkertjes sparen speelgoed voor Stichting Kinderen van de Voedselbank
Lees ook:Vier feest met opa en oma in Hellendoorn!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>