Moeders beoordelen kinderen in nieuwe talentenshow

Scooter Braun, de manager die onder meer Justin Bieber en Carly Rae Jepsen vertegenwoordigt, lanceert binnenkort een televisietalentenjacht voor kinderen. Ach,d aar hebben we er tenslotte nog niet genoeg van! Volgens het muziekblad Billboard gaat het programma Mom Made Me A Star heten en zal een Canadees productiebedrijf het programma op de buis brengen. Braun heeft de televisierechten verworven voor Noord-Amerika. Het format is aangekocht uit RoemeniĆ«, waar het programma vorig jaar al te zien was.Anders dan bij andere talentenjachten en zangwedstrijden voor kinderen, worden de deelnemers aan Mom Made Me A Star beoordeeld door hun eigen moeders. Dat is dan wel apart. Alsof die zo onbevooroordeeld zijn… In RoemeniĆ« is het programma al een regelrechte hit. Braun werkt eveneens met boyband The Wanted en de Koreaanse artiest Psy.

Lees ook:SBS zoekt paranormale kinderen
Lees ook:K’NEX Star Shooter genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014
Lees ook:Help ons kind is te dik start met tweede seizoen
Lees ook:Talpa wil kinderen op televisie hun pleeggezin laten kiezen
Lees ook:K2 gaat op zoek naar nieuwe Kathleen voor complete K3

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>