Seizoensontknoping van succesreeks Hotel 13 nu op DVD!

Goed nieuws voor de fans van Hotel 13, want van deze Studio 100 tv-reeks is de spannende seizoensontknoping vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD! De grote ontknoping van het eerste seizoen van Hotel 13 was in april al te zien op televisie. Deze avontuurlijke tv-reeks valt enorm in de smaak bij het jonge volkje en daarom werd er beslist om naast een eerste tv-film een tweede seizoen van Hotel 13 te maken. De nieuwe afleveringen van Hotel 13 zullen in het voorjaar van 2014 uitgezonden worden op Nickelodeon. Maar voor wie nog niet heeft kennisgemaakt met de zes jongeren van Hotel 13 of maar niet genoeg kan krijgen van de tv-reeks, is nu het laatste deel van seizoen 1 verkrijgbaar in een ruim 8 uur durende DVD box!Hotel 13 DVD Box seizoen 1 deel 3
Inhoud DVD – Afleveringen 81 t/m 120
De tijd begint te dringen voor Paul Leopold. Hij heeft nog maar enkele dagen de tijd om het geheime voorwerp uit kamer 13 aan Winston von Burghart te geven. Liv weet nu in welke kamer Anna opgesloten zit. Tom, Diederik en Liv proberen Anna te bevrijden. Maar tot Toms grote ontzetting herkent Anna hem helemaal niet. Hij beseft dat ze haar geheugen kwijt is. Paul brengt Anna naar een geheim adres in het dorp, waar ze veilig is voor Tom… Tom en Liv keren, samen met Diederik, terug naar het heden. Hun enige kans om én Anna én Magellaan te redden, ligt nu bij mevrouw Hennings. Zal Anna zich herinneren wie ze echt is of blijft ze voor altijd Amalia Hennings? Zullen Tom en Liv de tijdregelaar op tijd vinden…? Of zullen de Leopolds hen altijd een stapje voor blijven…?

Hoofd cast – (Nederlandse stemmen)
Tom – Patrick Baehr (Tom – Roel Dirven)
Anna – Carola Schnell (Anna – Sanne Bosman)
Liv – Julia Schäfle (Liv – Leonoor Koster)
Flo – Marcel Glauche (Flo – Sander Jurgen Vissers)
Victoria – Hanna Scholz (Victoria – Kirsten Fennis)
Jack – Gerrit Klein (Jack – Stephan Holwerda)

Lees ook:The House of Anubis scoort flink in Amerika
Lees ook:Er komt een nieuwe reeks van Knofje aan!
Lees ook:Beckhams tijdens Spelen druk bezig met verwekking vijfde kind
Lees ook:Nieuw seizoen van de succesvolle VPRO-jeugdserie ‘Mijn vader’
Lees ook:Peuter koopt auto via e-Bay

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>