16 Skylanders door wisseltruc gecombinerd tot 250 personages

In ruim een jaar tijd is Skylanders, het innovatieve concept waarin speelgoed tot leven wordt gewekt, uitgegroeid tot één van de meest geliefde en succesvolle kindergameseries ooit1. Vandaag presenteert Activision Publishing, Inc.) een nieuwe game in deze populaire serie, Skylanders SWAP Force. Op de Toy Fair 2013 die van 10 tot 13 februari wordt gehouden in het Javits Center in New York City maakt de nieuwe game zijn debuut.SWAP Force bouwt verder op het succes van de kenmerkende gameplay en het te verzamelen speelgoed uit de eerdere delen van de Skylanders-serie. Bovendien wordt er een extra dimensie toegevoegd aan het innovatieve concept dat speelgoed tot leven brengt. Dankzij het nieuwe dynamische verwisselen kun je de 16 Skylanders die tot de SWAP Force behoren combineren tot meer dan 250 unieke personages. Verwissel simpelweg de boven- of onderkant en ontdek een gloednieuwe manier om te spelen. Poortmeesters hebben meer keuze dan ooit te voren door het combineren van krachten en unieke bewegingen van de Skylanders. Uiteraard kun je Skylanders SWAP Force ook spelen met je hele verzameling Skylanders uit Skylanders Spyro’s Adventure® en Skylanders GiantsTM.

“Met Skylanders, hebben we niet alleen een nieuw spel ontwikkeld, maar eigenlijk een geheel nieuwe categorie gecreëerd. Met Skylanders SWAP Force brengen we deze categorie naar een nieuw niveau dankzij `customization´,” zegt Eric Hirshberg, directeur Activision Publishing. “Het idee dat kinderen hun eigen personages kunnen aanpassen in de fysieke wereld om ze vervolgens op te nemen in een virtuele wereld, is een verandering die net zo groot is als het idee om speelgoed tot leven te brengen. ”

In Skylanders SWAP Force beleven Poortmeesters een avontuur in een onbekend gebied in Skylands, genaamd de Cloudbreak Islands. Hier bevindt zich een magische vulkaan die elke honderd jaar uitbarst om de magie van wereld weer aan te vullen. Kaos is terug en is van plan om een duivelse machine te bouwen waarmee hij de vulkaan wil vervuilen en Duisternis door heel Skylands wil verspreiden. De magie van de vulkaan gaf de helden van de SWAP Force een opmerkelijke nieuwe kracht, namelijk de kracht om onderdelen te ruilen! Het is aan jou om de SWAP Force naar Cloudbreak te sturen en Skylands te redden!

Skylanders SWAP Force bevat 16 nieuwe standaardfiguren en acht nieuwe LightCore™ personages samen met 16 nieuwe versies van de favoriete Skylanders uit eerdere games. Skylanders SWAP Force biedt ook hoge resolutie graphics die de personages en de omgevingen tot leven brengen zoals je nog nooit hebt ervaren.

“Skylanders Giants werd niet voor niets toegevoegd aan onze Holiday Hot Toy list, het verlengde het aanbod in gameplay en de resultaten in de detailhandel zijn ongelooflijk. We zijn heel erg enthousiast over de innovaties die Activision in petto heeft voor deze serie waarin speelgoed tot leven komt,” aldus Jerry Storch, voorzitter en directeur van Toy “R” Us, Inc. “De innovatie om kinderen hun eigen speelgoed aan te laten passen in Skylanders SWAP Force legt de lat binnen de industrie zeker hoger.”

In 2011 werd met Skylanders Spyro’s Adventure een nieuwe manier van spelen gepresenteerd die op meerdere gameconsoles de echte wereld naadloos verbond met een digitale omgeving. De game werd uitgeroepen tot de bestverkopende kindergame van het jaar2. In oktober 2012 werd de volgende stap in het genre gezet met Skylanders Giants die de gigantische Giganten- en LightCore™-personages aan de verzameling interactieve figuren toevoegde. De serie heeft ruim $500 miljoen opgebracht in de Verenigde Staten, inclusief accessoires en figuren, en deed dat in een kortere tijd dan talloze andere kindergameseries. 3 Skylanders Swap Force wordt ontwikkeld door Vicarious Visions, een Activision-studio in Albany, New York. Skylanders SWAP Force heeft nog geen leeftijdsclassificatie ontvangen. Ga voor meer informatie naar www.skylanders.com.

1 Volgens NPD data tracking van videogame verkoop sinds 1996
2 Volgens NPD, GfK Chart-track en de interne ramingen
3 Volgens de NPD Group Data van oktober 2011 tot en met december 2012, inclusief accessoire packs en cijfers

Lees ook:Nieuwe Skylanders Swap Force vanaf vandaag verkrijgbaar
Lees ook:Activision geeft preview van Skylanders Swap Force
Lees ook:Gratis iOS App geeft toegang tot geheime Skylanders® content
Lees ook:Skylanders Spyro’s AdventureTM Fantour komt naar Nederland
Lees ook:Skylander Trap Team tolt het toys-to-life-genre naar een hoger niveau!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>