Skylander op bezoek bij winnares van ontwerpwedstrijd

Cathy uit Moerkapelle is uitgeroepen tot winnares van de Skylanders Giants ontwerpwedstrijd. Cathy bedacht Skylander Giant Bladeshooter, een coole Skylander met een boom als lijf en een hoofd van rozenblaadjes.  Op woensdagmiddag 30 januari werd Cathy thuis verrast met een echt Skylanders feestje voor haar vriendjes en vriendinnetjes. Iedereen kreeg een Skylanders Giants goodiebag, er was pizza en natuurlijk werd de game gespeeld. Daarnaast mocht Cathy haar prijs, een iPad en de mobiele versie van Skylanders Giants, in ontvangst nemen van een echte Skylander genaamd Stealth Elf.Cathy deed mee aan de Skylanders Giants ontwerpwedstrijd die van start ging op 19 oktober 2012 en eindigde op 23 november 2012. Het ontwerp van Cathy werd uit honderden inzendingen gekozen als creatiefste ontwerp en ze is hierdoor de terechte winnares. In totaal stemden 25000 kinderen uit heel Nederland op hun favoriete Skylander.
“Bladeshooter kan zichzelf beschermen door zijn wortels in de grond te zetten en hij kan ook heel hard slaan,” vertelt winnares Cathy trots. “Daarnaast kan Bladeshooter zich verdedigen door bladeren te schieten,” vult haar grote broer aan, die haar een beetje heeft geholpen.
Skylanders Giants is het succesvolle nieuwste deel van de populaire kindergame Skylanders Spyro’s Adventure uit 2011 van Activision Blizzard.

Lees ook:Skylanders Spyro’s AdventureTM Fantour komt naar Nederland
Lees ook:Ontwerp een T-shirt voor Bomba en win…jouw ontwerp in de collectie!
Lees ook:Activision geeft preview van Skylanders Swap Force
Lees ook:16 Skylanders door wisseltruc gecombinerd tot 250 personages
Lees ook:Skylander Trap Team tolt het toys-to-life-genre naar een hoger niveau!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>