Aftellen tot The Voice Kids 2012-2013

En terwijl we middenin de finale van The Voice of Holland zitten, kijken we alweer voorzichtig uit naar The Voice Kids. Wat een ontzettend leuk programma is dat toch! Echt geweldig om te zien wat een talent die kleintjes kunnen hebben. Volgende week 21 december, 20.3, uur (RTL4)  kunnen we er weer van genieten! Leuk leuk! Ook om samen met je kids naar te kijken.

Lees ook:Is jouw kind The Voice of Holland?
Lees ook:16 december: finale Kinderen voor Kinderen-songfestival
Lees ook:Interactief plaatjes sparen met The Voice Kids!
Lees ook:Aftellen tot The Voice Kids begint
Lees ook:Zaterdag start The Voice Kids weer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>