Intcoht Sinterklaar ontroert verslaggever Jeroen Kramer

Hij is er weer! De Sint! Voor veel ouders een hectische periode en voor kinderen al helemaal. Die van mij geloven dit jaar allebei niet meer… Ergens wel jammer, maar ook wel rustig hoor! Ik moest erg lachen om dit artikel op nu.nl waar verslaggever Jeroen Kramer toegeeft dat hij ieder jaar weer tranen in zijn ogen krijgt als hij de boot met de Sint de haven in ziet varen. Schattig! Ik vond het in elk geval een ontzettend leuke intocht in Roermond. Dieuwertje, Jeroen en de burgemeester maakten er een mooi feestje van. En van die tranen…dat kan ik me ook heel goed voorstellen hoor! Vergeet je niet iedere avond met je kids het Sinterklaasjournaal te kijken? Ned 3, 18.00 uur!

Lees ook:Houden jullie het droog op moederdag?
Lees ook:Saskia en Jeroen compleet en laatste delen ook als E-book verkrijgbaar
Lees ook:Chantage door Sinterklaasjournaal – aldus Ouders Online
Lees ook:De laatste dag Sint, wat een feest!
Lees ook:Intocht Sinterklaas morgen om 12.00 live op Zapp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>