Mega Toby staat in vuur en vlam

In de nieuwe Mega Toby special ‘In vuur en vlam’ komt onze superheld voor hete vuren te staan! Deze spannende special is vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD!  In deze 70 minuten durende special zien we hoe agent Toby met glans slaagt in de opdrachten om vrijwilliger bij de brandweer te worden. Ook Oma Fonkel doet een poging, maar moet al snel toegeven dat brandweervrouw worden toch niet echt iets voor haar is. Ze besluit dan maar een taart te bakken voor de brandweermannen. Natuurlijk krijgen we in deze special ook te maken met enkele slechteriken! Wat een leuk Sinterklaascadeau! De door en door slechte zakenvrouw Katharina wil samen met haar architect Pepijn haar fabriekscomplex uitbreiden, maar stoot daarbij op verzet van Opa Fonkel en zijn vrienden. Zij zijn immers in een oude spoorwegloods, die in de weg van haar plannen staat, een stoomtrein aan het renoveren. Katharina laat zich niet afschrikken en besluit de loods te laten afbranden. Om zeker te zijn dat haar plan lukt, schakelt ze de brandweer van het dorp uit met de taart van Oma Fonkel. Het hele korps wordt ziek en Oma Fonkel wordt verdacht. Katharina en Pepijn denken dat ze zonder problemen hun plan kunnen uitvoeren, maar dan hebben ze niet op Mega Toby gerekend!

Cast
Toby / Mega Toby – Louis Talpe
Mieke – Free Souffriau
Oma Fonkel – Nicky Langley
Opa Fonkel – Fred Van Kuijk
Commissaris Migrain – Anton Cogen
Brandweercommandant – Herman Boets
Katarina – Marijke Hofkens
Pepijn – Aron Wade

Extra special
Bovendien staat ook de eerste Mega Toby special op deze DVD. Extra kijkplezier verzekerd!
Mieke doet samen met Migrain en Toby een oefening op het militaire domein. Ze moet de zeer belangrijke computer “Moeder Overste” bewaken, deze computer kan het hele land besturen als er oorlog is. Maar de boeven Hannes en Wannes kunnen Mieke overmeesteren en gijzelen haar. Het is Mega Toby-tijd!

Lees ook:Nieuwe DVD ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’
Lees ook:Tweede theatershow voor superheldin Mega Mindy op DVD
Lees ook:‘Ruim Baan’ single van de nieuwe Mega Mindy-film ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’
Lees ook:Win de nieuwe Mega Mindy cd op kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Nieuwste Mega Mindy DVD in aantocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>