K3 lanceert nieuwe single met oranje randje

In de jubileumweek waarin het Koninklijk huwelijk van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima centraal staat, lanceert K3 een nieuwe single met een oranje randje. Een liefdesbrief heeft elk meisje wel eens geschreven en advies over de liefde kunnen we ook altijd gebruiken. En waar kun je dan beter zijn dan bij Prinses Máxima, die een échte prins aan de haak heeft geslagen? Het romantische, vrolijke liedje ‘Willem-Alexander’ is de tweede single van het nieuwste K3-album ‘Eyo!’ en heeft zelfs al voor de releasedatum aardig wat stof doen opwaaien.
‘Liefste Máxima, ik stuur jou deze brief omdat ik iets moet bekennen. Liefste Máxima, ik ben een beetje verliefd op die mooie prins van jou’. Al verschillende keren werd de songtekst van ‘Willem-Alexander’ geciteerd en kwam het nummer voorbij op de Nederlandse televisie: Vallen de dames van K3 soms op Prins Willem-Alexander?

‘Willem-Alexander’ wordt één van de aanstekelijke nummers die K3 gaat zingen tijdens hun spectaculaire live concerten die gepland staan op 10, 11 en 17 maart 2012. De dames gaan zes keer Ahoy vullen met een groots ballet en een waanzinnig decor. Mis het feest niet en kom dansen en zingen tijdens de enige K3 shows in 2012!

De single ‘Willem-Alexander’ staat op de CD ‘Eyo!’ en is te downloaden via www.iTunes.com. De nieuwe videoclip kun je bekijken op www.studio100tv.be.

Lees ook:PLAYMOBIL lanceert uniek koningskoppel
Lees ook:Prinses Ariane gezegend met water uit de Jordaan
Lees ook:Maxima’s bevalling is begonnen
Lees ook:Derde prinsenkind
Lees ook:Ook prinsesjes gaan naar school – tentoonstelling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>