Aftellen tot The Voice Kids begint

Aankomende vrijdag gaan we de muzikale jonge deelnemertjes aan The Voice Kids zien. Ik ben wel benieuwd. De kids hoeven één keer live hun zenuwen onder bedwang zien te houden,meldt De Telegraaf. Meer zou ook bijna onmenselijk zijn.  Het programma heeft vijf uitzendingen met audities. Daarna volgen drie battlerondes en een live finale op 23 maart. Angela Groothuizen, Nick en Simon en Marco Borsato zijn de coaches. Roel van Velzen haakte af in verband met zijn aanstaande vaderschap. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren het geheel. Kinderen van 6 tot en met 14 jaar doen mee aan de nieuwe talentenjacht op RTL 4.

Lees ook:Zaterdag start The Voice Kids weer!
Lees ook:Is jouw kind The Voice of Holland?
Lees ook:Interactief plaatjes sparen met The Voice Kids!
Lees ook:Kinderen van Marco Borsato in The Voice Kids?
Lees ook:Kom volgende week naar Kom in de Kas met je kind!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Aftellen tot The Voice Kids begint

  1. Rafaëlla

    Hier is een goed voorbeeld van wat je wel en niet kunt doen bij een vergelijkbare auditie. Het is lachen en huilen voor sommige kandidaten. Maar het 6-jarige meisje is ondertussen wel uitgegroied tot werelds meest beroemde en beste zangeres ooit uit een talentenjacht voortgekomen. Beroemder dan Paul Potts en Suzan Boyle, of wie dan ook. Kijk naar de Full Story Of Connie Talbot’s Audition.
    http://www.youtube.com/watch?v=o-VZi78ZxOE

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>