Download nu het nieuwe liedje van de kinderserie Bobo!

Vanaf vandaag is het nieuwe liedje en clipje van de live-action serie ‘Bobo’ te downloaden! Dit liedje en bijbehorende clip is tevens de titelsong van de nieuwe serie van het overbekende blauwe konijn. BOBO is al vanaf maandag 24 januari iedere schooldag om 11.00 uur te zien op Nick Jr.  BOBO beleeft samen met vriend Tjerk en zusje Krabbel al ruim 50 jaar spannende avonturen in het gelijknamige kleutertijdschrift, wat al generaties lang ongekend populair is bij kleuters tussen de 3 en 6 jaar. En nu is BOBO op TV! Hoe gezellig!Zo zien we in een van de afleveringen dat BOBO stiekem een beetje liegt dat hij ziek is, vindt BOBO dat hij heel goed kan zingen terwijl Tjerk en Krabbel daar heel anders over denken en wordt Bobo een lesje geleerd als hij de allerbeste boogschutter wil worden.
Het nieuwe live-action TV programma zal voortborduren op de strips en tijdschriftverhalen over BOBO. Natuurlijk ontbreken hierin ook niet de moeder van BOBO en Krabbel en Buurman. BOBO is een productie van Studio 100 in samenwerking met Blink Uitgevers. Bobo: vanaf 24 januari om 11.00 uur te zien op Nick Jr.

Lees ook:Bobo zet zijn tent weer op in Nederland!
Lees ook:Nieuwe serie Het huis Anubis volgende week van start
Lees ook:Aftellen tot The Voice Kids begint
Lees ook:Repetities Dora Live! van start
Lees ook:Knuffels met inhoud! 3-in-1 knuffels van BoBo Buddies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>