Help ons kind is te dik 6 januari op RTL 4

Eén  op de acht kinderen is te zwaar en heeft daardoor 70% meer  kans een dikke volwassene te worden én een verhoogd risico op  onder andere diabetes, hart- en vaatziekten, astma en gewrichtsproblemen. In het nieuwe RTL 4-programma ‘Help, Ons  Kind Is Te Dik’ schieten Nicolette van Dam en obesitas coach Marije van Asdonk kinderen met ernstig overgewicht te hulp. Het  programma gaat 6 januari van start. Ik vind het nogal wat, om je kind daar aan mee te laten doen. Dan moet je letterlijk en figuurlijk een dikke huid hebben, want ik denk dat er heel wat over je heen komt.Vanaf donderdag 6 januari staat Nicolette van Dam de kinderen en hun ouders bij in deze strijd om slechte gewoontes af te leren en  een gezonde levensstijl aan te wennen. Voor de kinderen is het zwaar; ze zitten vaak niet lekker in hun vel, worden veelal gepest, kunnen niet goed spelen en sporten en het is lastig om  de verleidingen van lekker eten te weerstaan. Obesitas coach Marije neemt de manier van leven van het hele gezin onder de  loep en confronteert de ouders met hun gedrag op het gebied  van eten, bewegen en opvoeden. Help, Ons Kind Is Te Dik, vanaf 6 januari, elke donderdag tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL  4.

Lees ook:Jongetje én meisje voor Nicolette Kluijver
Lees ook:Het gaat beter met de dikke autochtone kinderen
Lees ook:Overgewicht bij kinderen een uitdijend probleem
Lees ook:Overgewicht bij kinderen aanpakken met kant-enklaar maaltijden
Lees ook:Ouders van dikke kinderen zien het probleem niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>