Gezin gezocht voor Groeten uit de Rimboe

Ik moet er werkelijk niet aan denken om drie weken met een volledig van de buitenwereld afgesneden stam te gaan hokken in een lemen hutje. En al helemaal niet met mijn kinderen. Waar ik naar toe ga moet minimaal een stopcontact zijn en absoluut geen spin. Dus ik sla over. Maar mocht jij er wel op zitten te wachten met je gezin naar de rimboe te gaan, dan zoekt SBS jou!Het succesvolle tv-programma Groeten uit de Rimboe is op zoek naar families die de uitdaging aan willen gaan om een paar weken samen te leven met een primitieve stam ergens op de wereld. Zijn jullie een gezin met minimaal twee kinderen van 12 jaar of ouder? Dan kan je je nu opgeven voor een onvergetelijk avontuur!  Stuur een MAIL met FOTO van het hele gezin naar [email protected] en wie weet gaan jullie op reis naar een uithoek van de wereld voor de meest indrukwekkende weken van jullie leven.

Lees ook:Taalcursussen bij de Hema
Lees ook:Lezen over kerst: O, Dennenboom van Jacques Vriens
Lees ook:Vier weken langer zwangerschapsverlof Nederlandse vrouwen?
Lees ook:Boek over zeilen met (kleine) kinderen uitgebracht
Lees ook:Lijst met wel 100 bakerpraatjes: wordt het een jongen of meisje?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>