Einde Pokémon op Jetix

Nederlandse kinderen moeten het voorlopig even stellen zonder Pokémon. De populaire serie wordt nu uitgezonden door Jetix, maar deze verandert per 31 december in Disney XD en daar passen Pikachu, Charmander, Squirtle en hun vriendjes niet, lees ik net op De Telegraaf. Dat zal mijn zoon leuk vinden… Mij maakt het niet zoveel uit. Van Pokémon heb ik nou echt nooit wat begrepen. Het heeft me alleen klauwen met geld aan kaartjes gekost… Er is nog geen andere zender die zich heeft gemeld voor de tekenfilmserie

Lees ook:Nickelodeon op zwart om straatspeeldag te stimuleren
Lees ook:Lezerskorting bij Samen Hip: net zo cool als papa en mama!
Lees ook:Mam, het maakt me gewoon niet zo heel veel uit hoe mijn kleren eruit zien…
Lees ook:Krijg nou tieten al meer dan 25.000 x over de toonbank
Lees ook:Schoenen kopen voor jongens: té makkelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>