Kinderen winnen het beste idee van Nederland: terecht of ‘schattig?’

Het Zzzleeplight is uitgeroepen tot Het beste idee van Nederland. De kinderen Siem, Camiel en Merlijn wonnen de hoofdprijs van het uitvindersprogramma: 25.000 euro. Mijn vraag is; was dat echt Het beste idee van Nederland? Of vonden wij bellers het weer gewoon schattig dat kinderen met zo’n idee waren gekomen? Want hebben we niet al soortgelijke uitvindingen gehad? Apparaatjes die baarmoedergeluiden maken voor pasgeboren baby’s? En is het niet eigenlijk een omgekeerde Wake-uplight waar Philips mee kwam? Nee, ik gun het ze van harte, maar ik krijg hier toch een beetje Songfestival gevoelens bij.Het slaapkamperlampje van het uitvinderstrio gaat langzaam uit en brengt rustgevende geluiden voort. De lamp wordt nu in productie genomen en ligt over een tijdje in de winkel. Frank Heutinck werd eerste in de nieuwe categorie Beste duurzame idee van Nederland. Hij is de uitvinder van de ecomengkraan. Deze energiezuinige kraan draait vanzelf terug in de koude stand.

Lees ook:Peuter overleden door lampje van Ikea
Lees ook:Gaat de Knuf vanavond het Beste Idee van Nederland worden?
Lees ook:Malta wint Junior Songfestival 2013
Lees ook:Nederlandse Ralf wint Junior Songfestival
Lees ook:Ralf wint met Click Clack Junior Songfestival

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kinderen winnen het beste idee van Nederland: terecht of ‘schattig?’

  1. SISO

    pff.. maakt t uit zij blij dus niet verder ovr nadenken dan verpest je t

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>