K3 met Nederlandse Josje op nummer één!

Het is ze gelukt! K3 is met Josje nog even succesvol als destijds met Kathleen. MaMaSé! neemt deze week zowel in de single top 100 en in de download top 100 de eerste plaats in. In België stond het nummer al sinds vorige week op de hoogste plek. In Nederland en Vlaanderen is de single met meer dan 10.000 verkochte exemplaren inmiddels goud. MaMaSé! is de derde nummer één hit voor K3 in Nederland. Ook Kathleen doet het solo hartstikke leuk.  Het boek dat ze vorige week uitbracht, ‘Mijn leven als K1′, is één week na de release op de zevende plaats van de Standaard Boekhandel Top 10 binnengekomen. Daarnaast is ‘Zumba Yade’ , de zomersingle die Kathleen uitbracht voor UNICEF, met 17 (!) weken de langstgenoteerde single in de Vlaamse Top 10. Eind november brengt Kathleen een solo-album uit.

Lees ook:Eerste soloplaat van K3′s Kathleen (filmpje)
Lees ook:IFV-ervaringen Anne Tel: Paaseitjes zoeken in het AMC
Lees ook:Extra shows K3 in Nederland
Lees ook:Samen Zwanger: zeven twijfels van vaders
Lees ook:Een moeder met regels…

1 Reacties // Reageer

One thought on “K3 met Nederlandse Josje op nummer één!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>