Eerste soloplaat van K3′s Kathleen (filmpje)

Oud-K3-zangeres Kathleen Aerts heeft vandaag haar eerste solosingle Zumba Yade uitgebracht, zo meldde Unicef. Het liedje is opgenomen met het Soweto Gospel Choir en staat in het teken van de twintigste verjaardag van het Verdrag voor de Rechten van het Kind. De opbrengst van de single gaat naar Unicef.


Toen de zangeres eind maart haar vertrek bij K3 aankondigde, benadrukte ze dat ze dankbaar was voor de afgelopen tien jaar en dat kinderen altijd een centrale rol in haar leven zullen blijven spelen. Tijdens een recent bezoek aan Zuid-Afrika kreeg Aerts al een eerste indruk van het werk van Unicef op het vlak van onderwijs en bescherming van kwetsbare kinderen.

Lees ook:K3 Kathleen blijft voor kinderen zingen en krijgt eigen programma
Lees ook:ADV: Koop iets leuks bij UNICEF en help een kind!
Lees ook:K2 gaat op zoek naar nieuwe Kathleen voor complete K3
Lees ook:Borstvoeding kan miljoenen levens redden
Lees ook:Kinderen in steden zijn vaak slecht af, meldt Unicef

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>