Kinderen kunnen prijzen winnen met Kijkwijzer

Kinderen kunnen vanaf dit weekend aan het begin van elke televisie-uitzending speuren naar pictogrammen van Kijkwijzer. Dat kan een prijs opleveren. De pictogrammen geven aan voor welke leeftijdsgroep een programma geschikt is en geven waarschuwingen als dat nodig is. Kijkwijzer is zaterdag begonnen aan een actie om kinderen attent te maken op de kinderwebsite van de organisatie, die in december is gelanceerd.

Tot nu toe richtte Kijkwijzer zich alleen op de ouders. De speciale website www.bekijkhetmaar.nu is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar. Tijdens de actie, die duurt tot en met woensdag, worden ze gestimuleerd op zoek te gaan naar de classificaties. Ze kunnen vervolgens een vraag beantwoorden oop de website. De kinderen maken kans op prijzen. Kijkwijzer werkt samen met de jeugdzenders Jetix, Nickelodeon en [email protected]

Lees ook:Kijkwijzer voor Internet
Lees ook:Mannelijke oranjefans gratis toegang tot het Dolfinarium
Lees ook:Geef je op voor de VintyModel Look 2014!
Lees ook:Zorg dat ieder kind in Nederland een cadeau van Sinterklaas krijgt
Lees ook:Verantwoord (en heel leuk) shoppen doe je bij Nikabella

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>