Kinderen voor Kinderen: oude tijden herleven

Nog een klein uurtje en dan begint de 27ste editie van Kinderen voor Kinderen. Ik was toch wel redelijk verslaafd. En hoewel het inmiddels een heel ander imago heeft dan het altijd zo brave Gooise ‘rrrr’ koortje, kijken we vanavond weer. Samen met de kinderen. De eerste keer voor mijn dochter. Ze zal wel geen seconde stil zitten, ze begint altijd direct te dansen als ze muziek hoort. Vanmiddag alvast, volgens de traditie van mijn eigen ouders, de cd gekocht voor in de eerste keer schoenzetten. Oude tijden herleven. Wat een sentiment… Toch jammer dat ze tegenwoordig geen Oilily kleren meer dragen. Dat hoorde er wel helemaal bij in mijn ogen. Terug naar toen? Dan kan hier. En nij mijn collega van nlpop.blog.nl kun De Coolste DJ horen.

Lees ook:Zomercollectie 2007 Oilily doet de sneeuw van vandaag verdwijnen
Lees ook:Alvin and the chipmunks terug van weggeweest
Lees ook:Oilily ook verkrijgbaar voor minder…
Lees ook:Alkmaar: geweldige stad voor kinderkleding – Oilily, Room Seven…
Lees ook:Problemen Oilily ergens wel een beetje te begrijpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>