Gouden Kooi Natasia scoort ook al niet bij kinderen

Gisterenavond had ik een interessant gesprek met mijn zoon van vijf over De Gouden Kooi. Ik probeerde hem het programma uit te leggen. Ik vertelde dat mensen voor heel veel geld een hele lange tijd het huis niet uitmochten. Geinteresseerd keek hij toe hoe een dronken Nicolaas zijn tong dubbelklapte tijdens een gesprek met Stephan. Toen Natasia in beeld kwam, vertelde ik dat dat ook een mama is, iets ouder dan ik. En dat ze twee kindjes had.

Een jongetje, bijna net zo oud als hij. Het bleef even stil. Toen: ‘Dat vind ik echt heel zielig voor die kindjes!’ Ik beaamde dat. Na weer een korte stilte, waarin je hem hoorde denken, vroeg hij: ‘Mam, jij gaat niet in die Gouden Kooi he?’ Ik pakte hem stevig vast en zei: ‘NEE! Nooit! Daarvoor hou ik veel teveel van jullie!’ ‘En papa ook niet he?’ ‘Nee, lieverd, papa gaat ook niet.’ Ik dacht erachteraan: gelukkig hebben wij genoeg hersencellen om een kind dat niet aan te doen.

Hoe moeten de kinderen van Natasia zich voelen? Want zij deed het dus wel probleemloos…

Wat vinden jullie van een moeder die haar kind verlaat voor een pak geld. Is Natasia slecht bezig, of zou ze echt denken dat ze de beste keuze voor haar kinderen heeft gemaakt? En zouden jullie het doen?

Lees ook:Nederlandse kinderen trots op hun vaders
Lees ook:Kinderen beleven gesprekken over roken anders dan ouders
Lees ook:Kinderen en de dood
Lees ook:Eén op tien kinderen in Groot-Britannie in ernstige armoede
Lees ook:Pitjes

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Gouden Kooi Natasia scoort ook al niet bij kinderen

 1. jeroen

  HER-SEN-LOOS

    /   Reply  / 
 2. Eva

  Ik heb er maar 1 woord voor; respectloos!! Nix meer en nix minder. Wat een vreselijk walgelijk wijf is dat. Laat haar daar maar een tijdje zitten totdat die kinderen oud en wijs genoeg zijn om te bedenken dat mama niet zo lief is als zij denken en dan maar hopen dat papa dat ook ziet! Kijken of ze met dat pak geld dan nog steeds zo gelukkig is als ze thuis komt!

    /   Reply  / 
 3. dipa

  Uw kinderen hebben teminste een PAPA
  maar als je goed zou hebben gekeken in het begin waarom Natasja de gouden kooi is binnen gegaan,

  dan zou u anders denken over natas.Ik ben ook moeder met een lieve papa voor mijn kinderen maar als ik ook in zo n zelfde situatie zou zijn als natas, en de gelegenheid zou krijgen had ik het zelfde gedaan.DANK U

    /   Reply  / 
 4. dipa

  Over wwlgelijk te spreken zoals de waard is….
  Verder wil ik geen woorden aan VIES maken.

    /   Reply  / 
 5. Cynthia

  @dipa: ik heb altijd geleerd dat je je kinderen beter in armoede kan opvoeden dan zonder liefde.

    /   Reply  / 
 6. syl

  ik ben ook een moeder van twee kinderen pieter(7)en chelsea(5) en ik volg zo nu en dan de goudenkooi,en ook ik vind het uiterst wagelijk om in het huis te trekken voor een beter financiele toekomst voor jezelf en het welzijn van het kind’ als je 10.000euro moet neerleggen om uberhaud aan het programma mee te kunnen doen waarmee je, je ook je kindjes ook mee kan onderhouden en natasja heeft uberhaud geen kans om dit te winnen en dat weet ze ook! Moeder Natasja zet zich ook nog eens enorm voor lul voor Nederland waar haar kinderen nu of later ook de dupe van zijn/ worden.
  Als wij een fonds voor haar zouden oprichten voor als ze het huis verlaat, daar heeft zij meer aan dan waar zij nu mee bezig is, Ik vind het beschamend. Dank u!
  syl.

    /   Reply  / 
 7. syl

  En wat het alle alle’ belangerijkste is, is dat ‘ moedertje altijd met een warm hart en liefde voor je klaar staat in elke vervelende of minder leuke situatie en mevrouw ik ben de Diva van het huis niet in geslaagd bah.. Ik heb er al veelste veel woorden aan vuil gemaakt.. wagelijk!

    /   Reply  / 
 8. Jasmine

  NATASIA je bent echt een tof mens ga zo door je doet het voor je kids dus ga ervoor!
  levenloos als je haar haat of haar niet kan uitstaan het is een fantastisch mensxx

    /   Reply  / 
 9. malika

  ik vind dat het eraan ligt of nataja het meer doet voor het geld omdat ze dat egt hard nodig hebben omdat ze zelf niet zo goed rond kunnen komen en omdat ze haar kind een goede jeugd wil geven zonder geld probelemen en alles dat kan ik haar nog wel begrijpen en vind ik het juist goed maar als ze het doet voor roem en zodat ze lekker op t.v kan zijn kijk dan vind ik dat ze egt verkeerd bezig is vooral als haar kind thuis zit en z’n mama mist.
  dat doe je een kind niet aan..
  maar ik denk wel dat nataja wel weet of haar kind dit aankan een tijdje zonder moeder en als ze dat niet weet of het kan haar niks schelen dan moet ze is ghaan nadenken over het feit of ze wel een kind had moeten nemen nu of had ze beter kunnen wachten…..

    /   Reply  / 
 10. malika

  ik vind dat het eraan ligt of nataja het meer doet voor het geld omdat ze dat egt hard nodig hebben omdat ze zelf niet zo goed rond kunnen komen en omdat ze haar kind een goede jeugd wil geven zonder geld probelemen en alles dat kan ik haar nog wel begrijpen en vind ik het juist goed maar als ze het doet voor roem en zodat ze lekker op t.v kan zijn kijk dan vind ik dat ze egt verkeerd bezig is vooral als haar kind thuis zit en z’n mama mist.
  dat doe je een kind niet aan..
  maar ik denk wel dat nataja wel weet of haar kind dit aankan een tijdje zonder moeder en als ze dat niet weet of het kan haar niks schelen dan moet ze is ghaan nadenken over het feit of ze wel een kind had moeten nemen nu of had ze beter kunnen wachten…..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>