Bezoek de Tovertuin met de nieuwe Woezel & Pip-app

Na het grote succes van de eerste Woezel & Pip-app is vanaf nu de compleet nieuwe app van de liefste hondjes van de wereld verkrijgbaar: “Woezel & Pip – In de Tovertuin”. In de app kan een bezoekje worden gebracht aan de Tovertuin, waar Woezel, Pip en al hun vriendjes wonen. In deze volledig interactieve omgeving kan de speler kiezen uit een vijftal interactieve spellen die volledig zijn gethematiseerd naar de wereld van Woezel & Pip. Ga bijvoorbeeld op avontuur in “De Tovertuin Race”, trek samen met Buurpoes gekke bekken on “Spiegeltje aan de muur” en help Molletje zijn weg te vinden in “Help Molletje, Help!”. Op veler verzoek verschijnt de app naast de Apple App Store voor het eerst ook op Android- en Windows-platforms.De app is speciaal ontwikkeld voor de doelgroep van 2-6 jaar. Educatie door entertainment is een belangrijk uitgangspunt geweest bij het maken van de app; er is dan ook rekening gehouden met de ontwikkeling en vaardigheden van kinderen van verschillende leeftijden, welke zijn verwerkt in verschillende soorten spellen en verschillende levels bij elk spel. Ook is de app uitvoerig getest onder kinderen waardoor de app qua functionaliteit precies is afgestemd op de wensen en verwachtingen van deze doelgroep. Het gebruik van alle mogelijkheden van moderne tablets en smartphones maken dat de app een unieke beleving vormt voor de speler.

Woezel & Pip zijn al bijna 10 jaar een begrip onder Nederlandse kinderen en hun (groot)ouders. In 2010 verscheen samen met de introductie van de iPad in Nederland de eerste Woezel & Pip-app. Het was de eerste Nederlandse kleuter-app en deze groeide al snel uit tot een bestseller met een ongekend succes onder de doelgroep van 2-6 jaar. Er zijn sinds de lancering bijna 75.000 Woezel & Pip-apps verkocht.

Apple App Store

Google Play Store

Lees ook:Tweede theatervoorstelling Woezel & Pip in première
Lees ook:Woezel & Pip ‘Overal vriendjes!’ opnieuw in het theater!
Lees ook:Kinderspul mag drie Woezel en Pip spellen weggeven
Lees ook:Controle op aankopen door kinderen in de App Store
Lees ook:Woezel & Pip voorleesrecord dinsdag 9 september bereikt 55.000 peuters en kleuters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>