De leukste apps van het jaar voor kinderen (dit zijn de genomineerden!)

Kinderen zijn dol op apps voor op de smartphone of tablet. Spelen op de tablet is gemakkelijk en leuk. Er zijn tegenwoordig veel apps speciaal voor kinderen. Naast alle spelletjes zijn er ook talrijke  educatieve apps te vinden. Elke week heeft De Leukste Kinderen een app van de week. Een gratis app voor kinderen die leuk en leerzaam is. Maar wat is nu de leukste leerzame app van 2014?  De afgelopen periode konden alle lezers van De Leukste Kinderen apps aandragen voor de verkiezing van de leukste app 2014. De genomineerden in de verschillende categorieën zijn nu bekend.

Tot 29 december kan er worden gestemd.

De leukste kinderen© is een online platform met informatie over de ontwikkeling van kinderen. Aan de website werken geen professionele zorgverleners. Artikelen en blogs zijn gepasseerd op eigen ervaringen en (online)onderzoek van de auteurs.

Lees ook:Welke gratis app vinden jouw kids het leukst?
Lees ook:Website De Leukste Kinderen is vernieuwd
Lees ook:Hoe hip: je baby met een eigen tablet!
Lees ook:Zo bewaar je alle leuke uitspraken van je kinderen
Lees ook:Na iPhone® en iPod® nu ook iPad® kids proof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>