Doe de Frozen-quiz met je kinderen!

Mijn dochter draait Let ik Go van de Disneyfilm Frozen helemaal grijs. Ze zingt heerlijk theatraal mee en ik begrijp haar. Het is een prachtige film en OH! wat zijn de prinsessen mooi! Ze heeft mij al toevertrouwd dat ze, als ze later gaat trouwen, haar haar net zo mooi als Elsa wil hebben. Hoe leuk is dat? Jouw kids ook zo gek van de film? Doe dan deze quiz met ze. Het is wel een hoog niveau hoor!

Lees ook:Barbie verliest het in Amerika van…Frozen!
Lees ook:Kijk kinderen…zo voelen mama’s zich soms! (Frozen, hilarische versie!)
Lees ook:Welk kind hoort bij welke celebrity?
Lees ook:Disney komt niet langer alleen met kinder-, maar ook met trouwjurken!
Lees ook:Win het nieuwe Prinsessia jurkje op kinderspul.blog.nl!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>