Studio 100 en Frima werken aan nieuw digitaal content platform voor kinderen

Nieuwe tijden brengen nieuwe uitdagingen met zich mee: Studio 100 stapt de digitale eeuw binnen en lanceert dit najaar Wanagogo, een gloednieuw digitaal content platform voor kinderen. Wanagogo is een plek waar kinderen kunnen creëren, leren en plezier maken. Wanagogo zal beschikbaar zijn waar en wanneer kinderen en ouders dat willen, zowel online als offline, op alle mogelijke digitale dragers. Wanagogo is het resultaat van een synergie tussen het bekende entertainmentbedrijf Studio 100 en de gereputeerde Canadese gamebouwer Frima. Twee partners die elkaar gevonden hebben in hun gedeelde ambitie om het verschil te maken in het digitale tijdperk waarin onze kinderen opgroeien.
Wat is Wanagogo?
Wanagogo is een digitaal platform voor kinderen van 4 tot 10 jaar, opgebouwd rond de bekende figuren van Studio 100. Het is een wonderlijke plek waar kinderen heel veel opsteken terwijl ze zich amuseren. Ze maken hun eigen avatar en trekken op avontuur, alleen of met anderen. Bovendien hebben ze altijd en overal toegang tot hun favoriete muziek, video’s, boeken, games én vrienden. Wanagogo is ook een sociaal medium waar kinderen op een veilige manier kunnen spelen en chatten met vriendjes. Het digitaal platform biedt ouders daarnaast de mogelijkheid om de vorderingen van hun kind op de voet te volgen. Ouders bepalen ook zelf de spelregels: ze kunnen instellen hoe lang hun kinderen mogen spelen en of ze mogen chatten.
Wanagogo wordt uitgebreid getest door kinderen. Het is een veilige omgeving, waar community managers er voortdurend over waken dat het altijd een warme en superleuke ‘thuishaven’ is tijdens de vrije uurtjes.

Lees ook:Studio 100 zoekt testers voor Wanagogo
Lees ook:Digitaal Eczeem Centrum voor kinderen geopend
Lees ook:Platform Mama en Zo heeft een zusje!
Lees ook:Misbruik via Internet
Lees ook:Kinderen klussen voor kinderen in Villa Pardoes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>