Laat je dochter zelf haar kleren ontwerpen op litllestylist.com

Mijn dochter wil later mode-ontwerpster worden. In Parijs, heeft ze al aangekondigd. Ik  probeer haar iets dichter bij huis te houden, ik moet er niet aan denken dat ze in het buitenland gaat wonen! Gelukkig kan ze tegenwoordig ook online haar eigen kleding ontwerpen, bij www.littlestylist.com. Te leuk!  Little Stylist is er voor meisjes die graag een eigen stempel drukken op hun kleding. Onderzoek toont aan dat er aan meisjeskleding die uniek is en welke je kan customizen steeds meer behoefte is. Little Stylist speelt hierop in. Op deze site kunnen meisjes een jurkje, T-shirt of tas online samenstellen. Precies zoals zij dat willen.  Ze kiezen een model en dan de kleur. En als laatste fleuren ze de outfit op met allerlei versieringen. Little Stylist produceert vervolgens de outfit.Little Stylist neemt de meisjes zo serieus dat zelfs de vernieuwing van de site grondig is getest door de gebruikers van de site.  Met behulp van een groep jonge adviseurs in de leeftijd van 3-9 jaar werd net zo lang aan de site gesleuteld, totdat iedereen tevreden was. De lancering van de nieuwe website gaat gepaard met nieuwe fotografie, waarin een knipoog is verwerkt naar de versieringen. Nu is het zelfs voor de allerjongste mode-ontwerpster mogelijk om super snel een eigen ontwerp te maken.

Little Stylist: meisjeskleding voor en door kinderen

Als je aan meisjes vraagt wat ze later willen worden, eindigt het beroep ‘modeontwerpster’ met stip bovenaan. Waarom wachten, als jij je nu alvast in deze wereld kan wanen? Vanuit deze gedachte is het unieke concept voor de webshop Little Stylist ontstaan. Jonge mode-ontwerpsters kunnen direct aan de slag! In een paar simpele stappen kunnen de kleine designers op de site www.littlestylist.com hun eigen kleding en tas ontwerpen, welke vervolgens ook daadwerkelijk geproduceerd worden.

Lees ook:Volgende keer zwanger in een outfit van Beyoncé?
Lees ook:De origineelste tas van de klas
Lees ook:New brand SuperRebel KidsGear stookt het vuurtje op deze winter
Lees ook:Succesvol kledingmerk bobbi ravioli start met jongenslijn
Lees ook:Kinderkledingmerk Lollylicious heeft een broertje, ChocoLoco!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>