Rocking Names voor Rocking Kids!

Ik kwam bij toeval op deze waanzinnige site met verhalen en geweldige foto’s van kinderen met ‘Rocking Names’. Fotograaf Timo Sorber zette 50 kids op de foto en bundelde het geheel in een gaaf boek. Weer eens een andere manier om inspiratie op te doen voor de naam voor je ongeboren vrucht! Wij hebben de ‘naambevalling’ inmiddels achter de rug en kwamen vandaag tot de conclusie dat onze zeven weken oude dochter zich meer en meer ontpopt tot een kleine schreeuwlelijk met een eigen wil en dat de naam ‘Belle’ eigenlijk te zoet gekozen is… Gelukkig is ze wel ‘Belle’ om te zien, dus we houden het maar zo! Bezoek de website van Timo Sorber en als je zelf een kind met een aparte naam hebt, kun je hem een mailtje sturen.

Lees ook:Geboorte baby Belle legt Kinderspul.blog.nl tijdelijk plat…
Lees ook:Papa zonder grenzen over de onbekende biologische vader
Lees ook:Na Bloem en Mensje bevalt Angela Schijf van Zus…
Lees ook:Vandaag zijn er twee prinsessen jarig!!!
Lees ook:Internetpoll om tot naam voor kind te komen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>