Interactief plaatjes sparen met The Voice Kids!

Vanavond begint het weer: The Voice Kids! Altijd leuk om met je kinderen naar te kijken! En je kunt ze nu actief mee laten sparen.  RTL heeft namelijk een digitale spaaractie gekoppeld aan de talentenjacht voor kids. Met de gratis The Voice Kids-app kun je tijdens de televisie-uitzending digitale plaatjes sparen, zogeheten ‘Voicies’. Ik weet zeker dat mijn dochter dat echt geweldig gaat vinden.

De te sparen Voicies zijn twaalf deelplaatjes van een spaarkaart. Wanneer de spaarkaart vol is komt er een afbeelding tevoorschijn van het speciaal voor The Voice Kids ontworpen poppetje “Voicie”. Tijdens iedere show wordt vooraf aangegeven dat er een spaar Voicie aankomt, die de kijker kan scannen met de in de app aanwezige QR-code scanner. Volle spaarkaarten kunnen via de app worden ingeleverd om kans te maken op fantastische prijzen.

Om het spaarsysteem van de Voicies zo interactief mogelijk te maken kunnen de deelnemers de dubbel verkregen Voicies onderling met elkaar ruilen en aan elkaar weggeven. De Voicies zullen niet alleen tijdens de uitzending van The Voice Kids te verkrijgen zijn, maar ook via thevoicekids.nl en de sociale media kanalen Facebook en Twitter.

Ook in het derde seizoen van deze jongste talentshow van RTL 4 veroveren kinderen het podium en daarmee de harten van de kijkers. Ongeacht hun leeftijd (8 t/m 15 jaar) doen ze velen versteld staan van hun talent, inclusief de coaches van ‘The Voice Kids’: Marco Borsato, Angela Groothuizen en Nick & Simon. De presentatie is weer in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbe.

De The Voice Kids app is ontwikkeld door Zhoof in opdracht van RTL en Talpa en is te downloaden voor iPhone en Android.

‘The Voice Kids’ wordt geproduceerd door Talpa.Downloaden: The Voice Kids (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Lees ook:Aftellen tot The Voice Kids 2012-2013
Lees ook:Zaterdag start The Voice Kids weer!
Lees ook:EHBO Kids: iPhone app leert kinderen eerst hulp bij ongelukken
Lees ook:App met oplossingen voor kinderkwaaltjes
Lees ook:Kinderen van Marco Borsato in The Voice Kids?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Interactief plaatjes sparen met The Voice Kids!

 1. Gonny van der Zwaag

  Hallo Hester,

  Wil je dit artikel z.s.m. verwijderen van je blog? Je hebt zonder toestemming een compleet artikel van iPhoneclub 1-op-1 overgenomen.
  Zo werkt het niet op internet, wat auteursrechten betreft.

  Vriendelijke groet,
  Gonny van der Zwaag

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>