Ontdek het met de Kidskompas app Amsterdam

Na Londen en Parijs heeft nu ook Amsterdam zijn eigen Kidskompas app. Deze app is speciaal bedoeld voor iedereen die met kinderen (6-12 jaar) in Amsterdam op pad wil. De app geeft een TOP 10 van Amsterdamse must-sees met kinderen, waarbij per item – naast een uitgebreide omschrijving – ook tips worden gegeven voor leuke adressen en activiteiten in de buurt. Daarnaast biedt de app o.a. leuke kinderweetjes, praktische tips, een uitagenda en een overzichtelijke stadsplattegrond. De app is geheel offline te gebruiken en voor € 2,69 verkrijgbaar in de Google Playstore en Apple iTunes Store. De Kidskompas app Amsterdam is vanaf begin juni ook verkrijgbaar in het Engels.Wat heeft de Kidskompas app Amsterdam te bieden?
- Top 10 van kidsproof must-sees in Amsterdam (6-12 jaar)
- Per item een uitgebreide omschrijving, praktische informatie, leuke weetjes voor kinderen en tips voor activiteiten en bezienswaardigheden in de nabije omgeving
- Overzichtelijke kaart van Amsterdam met GPS-ondersteuning. De kaart wordt geheel offline gebruikt
- Tram- en metrokaart
- Voor kinderen: leuke weetjes, achtergrondverhaal, meezinger en reistips
- Voor ouders: praktische tips en een uit-agenda

Over Kidskompas
Kidskompas maakt al bijna tien jaar uitgaven die het reizen met kinderen leuker en vooral makkelijker maken. De Kidskompas reisgidsen zijn speciaal bedoeld voor citytrips. Er bestaan Kidskompas reisgidsen voor Londen, Parijs en Barcelona. Daarnaast heeft Kidskompas speciale kinderlandkaarten voor op de achterbank ontwikkeld. Deze kaarten laten kinderen zien waar ze precies naartoe gaan en staan boordevol leuke weetjes, achtergrondverhalen en spelletjes. Er zijn kinderlandkaarten voor Frankrijk, Italië, België en Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Sinds 2012 maakt Kidskompas ook (internationale) apps. Na Londen, Parijs en Amsterdam is het hierna tijd voor Barcelona (mei 2013) en New York (juni 2013). KidsKompas maakt de apps in samenwerking met Ieniemienie Productions, specialist op het gebied van (offline) mobiele plattegronden.

Kidskompas webshop
In aanvulling op de eigen uitgaven worden via de webwinkel Kidskompas ook producten van derden verkocht die het reizen met kinderen een stuk leuker én makkelijker maken. Denk aan doeboeken, spelletjes voor op de achterbank en vriendenboekjes.

Kidskompas Amsterdam kopen:
Google Play Store
iTunes

Lees ook:Stedengids Kidskompas nu ook als reisapp
Lees ook:Lonely Planet stedengidsen voor kinderen!
Lees ook:41% van alle vijfjarigen heeft gaatjes in het melkgebit
Lees ook:Wat als je kind dingen anders ziet…
Lees ook:Website van Jip: een goede start vor de leukste kindersites

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>