Leuke fotolog: redenen waarom mijn kind huilt

Leuk idee: mocht je er nou ook knettergek van worden dat je kinderen werkelijk om alles beginnen te janken, maak er dan een foto van en verzamel deze momenten. Dat heeft deze moeder namelijk gedaan in een fotolog en het heeft geresulteerd in een hilarisch document van huil-foto’s. Ik hoop dat het kindje een gevoel voor humor ontwikkelt, zodat hij er later heel hard om kan lachen. Anders heeft hij toch wel een probleem denk ik. De hele wereld heeft zijn acties kunnen meebeleven…

Lees ook:ADV: Koop iets leuks bij UNICEF en help een kind!
Lees ook:Een van de leukst lachende baby’s ooit! (FILMPJE!)
Lees ook:Vandaag is het dag van de leerplicht! (Niet gespijbeld?)
Lees ook:Papa en mama ontstressen met een opvoed-app…
Lees ook:Drie ‘bekende’ meisjes met kanker in remissie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>