Steeds meer baby’s te vinden op Facebook

Trend!  Eén op de acht ouders maakt meteen een account aan voor hun nieuwe baby op Facebook of Twitter. Ik weet het niet hoor, maarre…Facebook heeft toch een leeftijdsgrens? Dat we ons kroost zo graag de sociale media op smijten, blijkt uit een onderzoek onder 2.000 ouders door een Britse keten van elektronische apparatuur, zo schrijft de Daily Mail. Vier procent van ouders maakt zelfs al een account aan tijdens de zwangerschap en plaatst daarop echofilmpjes en foto’s van de groeiende buik.Negen procent van de Britse ouders maakt meteen na de geboorte foto’s van hun baby, nog voor het kindje is gewogen. Gemiddeld maken ouders tijdens de eerste dag 14 foto’s. Bijna 20 procent van de ouders zet die foto’s binnen een kwartier online. De helft van de ouders zet binnen 24 uur na de geboorte een foto van hun baby online. Familie en vrienden zien de nieuwe baby daardoor in 65 procent van de gevallen eerder online dan in het echt. Bijna 50 procent van de ouders van 60 jaar en ouder vindt het jammer dat er vroeger minder mogelijkheden waren om opgroeiende kinderen te fotograferen of filmen. Zo’n 60 procent van hen vindt het jammer dat ze niet meer foto’s en filmpjes van hun opgroeiende kinderen hebben.

Lees ook:Kinderen online behoorlijk door ouders in de gaten gehouden
Lees ook:Kinderen favoriet onderwerp op Facebook bij meeste ouders
Lees ook:Games nuttig voor gezinsleven
Lees ook:Facebook verwijdert én staat foto pasgeboren baby weer toe
Lees ook:Facebookvrienden met je kinderen? Dan ben je een uitzondering!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>