Kindermoment.nl: voor het betere surfwerk met je kind!

Ik werd onlangs geattendeerd op een nieuwe website voor kinderen: kindermoment.nl. Kindermoment is een website voor kinderen van alle leeftijden en de doelstelling van de site is om een leuke en veilige omgeving te bieden voor kinderen om de mogelijkheden van het internet te ontdekken en spelenderwijs te leren. Spelletjes, kleurplaten en filmpjes: je vindt het er!  Een aanrader om eens met je kind te kijken!

Lees ook:McDonalds probeert kids met happy boekjes in beweging te zetten
Lees ook:Squla; online platform waar kinderen spelenderwijs leren
Lees ook:YouTube voor kinderen gelanceerd
Lees ook:Bobbies Bioscoop: Leuk, makkelijk en veilig kinderseries kijken
Lees ook:Website voor kinderen met astma gelanceeerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>