Villa Pinedo eerste online platform voor kids gescheiden ouders

Zijn je ouders gescheiden en heb jij zin om daar met iemand over te praten? Dat kan op Villa Pinedo. Dit is namelijk het eerste online platform voor jongeren met gescheiden ouders. Hier vind je info over scheiden: verhalen van anderen, blogs, filmpjes, vlogs, foto’s en nog veel meer. Op het forum en via de chat kun je ervaringen uitwisselen met andere jongeren van gescheiden ouders. Buiten dat is VillaPinedo.NL dé plek waar jongeren ouders adviseren hoe om te gaan met hun eigen kinderen tijdens de scheiding. Wat een prachtig initiatief! Overigens is dit ook een site waar je als gescheiden ouder best eens even rond kunt neuzen. Je krijgt er een kijkje in de ‘hoofden’ van kinderen en met die informatie kun je best iets doen.

Lees ook:“Het moet bij een scheiding meer om de kinderen draaien”
Lees ook:Een derde kids ervaart scheiding ouders als vechtscheiding
Lees ook:Kinderen van gescheiden ouders blijven vaker zitten
Lees ook:Vriendschappelijk scheiden zou nauwelijks voordelen voor kinderen hebben… YEAH RIGHT!
Lees ook:Website voor kinderen van gescheiden ouders gelanceerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>