Feestelijk shoppen doen ouders op www.vanalles4kids.nl

Feest voor alle ouders die wel van een beetje gemak en overzicht houden. Vanaf 1 mei is de gloednieuwe verzamelsite vanalles4KIDS.nl in de lucht. Dit platform staat vol met geselecteerde hippe online winkels, die unieke producten voor zwangeren of kinderen verkopen. Alleen de allerleukste webshops presenteren zich door middel van een korte wervende tekst met een aantrekkelijk beeld. De bijzonder vormgegeven website bevat verder een schat aan informatie voor jonge gezinnen.De verzamelsite is aantrekkelijk vormgegeven en erg overzichtelijk ingedeeld in de categorie├źn: kinderkamer, speelgoed, lifestyle kids, kleding, geboortekaartjes, kinderfeestje, eco en uit met kids. Dit maakt het voor jonge ouders met weinig tijd gemakkelijk om snel een goede keuze te kunnen maken uit het grote aanbod van shops.
Op de homepage van vanalles4KIDS.nl staan handige tips en recepten voor kinderen en een blog over de nieuwste en hipste producten. Het lezen van polls geeft jonge ouders antwoord op herkenbare vragen. Tot slot is er natuurlijk een nieuwsbrief met actuele informatie en speciale kortingen bij de geselecteerde webshops.  Kijk voor meer informatie op: www.vanalles4KIDS.nl

Lees ook:Platform Mama en Zo heeft een zusje!
Lees ook:Minis Only is uitgeroepen tot ‘The Next Hippest Shop of the Season’
Lees ook:Win hier gratis kaarten voor beurs Ouders Natuurlijk!
Lees ook:Jonge Gezinnenbeurs 30 oktober van start
Lees ook:Zoeken naar geschikte boeken voor peuters, kleuters en jeugd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>