Lekkerweg: geweldige tips voor een zomervakantie met kids

De vakantie is in een deel van Nederland van start gegaan, en de grote vraag 'wat te doen met de kids' is weer gerezen. Aan de site www.lekkerweg.nl zal het niet liggen dat je niets weet te bedenken. Leuke uittips, vakantie-ideeën, kinderrestaurants…helemaal goed! De site is overzichtelijk en staat vol gezellige Nijntjes & andere Dick Bruna creaties. Ik ga er eens fijn wat ideetjes opdoen! 

Lees ook:Navigeer met de MyPoi UitMetKinderennavigator het hele land door
Lees ook:Nijntje krijgt nieuwe kleren!
Lees ook:Dagje uit met je kind: wat moet je met ze doen?
Lees ook:Nijntje heeft eigen boekenbon
Lees ook:Met je peuter naar Nijntje de bioscoopfilm!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>