Met MyBee veilig surfen

Vanaf vandaag kunnen kinderen veilig het internet verkennen via de nieuwe kinderbrowser MyBee. Wat een feest! Het programma van Mijn Kind Online verschilt van andere kindvriendelijke initiatieven omdat het niet werkt met een zwarte lijst van verboden sites, maar juist met een witte lijst van goedgekeurde sites, zo meldt De Telegraaf. Ik ben blij. Veilig surfen is al net zo'n issue geworden als 'gezond eten' en 'veilig naar school'.  

De kinderbrowser is dankzij een financiële bijdrage van KPN gratis te downloaden op www.mybee.nl . Alleen Internet Explorer kan met MyBee overweg, mensen met een Mac of Linux kunnen er dus geen gebruik van maken.

Lees het complete artikel op De Telegraaf.

Lees ook:Veilig op Internet
Lees ook:Twee nieuwe sites over veilig internetten voor kinderen
Lees ook:Kinderen hebben nog niet zo veel kaas van internet gegeten
Lees ook:Suske en Wiske leren kinderen veilig internetten
Lees ook:Waarom kids beter tussen de middag thuis kunnen eten…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>