Wat eten we vandaag (met kleine kinderen)….

Ik weet het soms echt niet meer. Nooit lijkt er iemand met je mee te denken, en je moet als keukenprinses niet alleen jezelf, maar ook je man en je kinderen gelukkig maken. Jaja, erg ongeëmancipeerd, maar ik hou van koken, hij laat weer de hond uit. That’s the deal bij ons. Met kleine kinderen is het helemaal lastig. Gelukkig kan de Keukenkikker ons helpen.

Foto: Appeltaart bakken met onze dochter, heel hygiënisch. Hapje van de appel, appel in de bakvorm…

Een beetje hulp, dat kunnen wij drukke moeders wel gebruiken!

Op de site van de Keukenkikker vind je de lekkerste recepten voor baby’s vanaf 6 maanden, maar ook voor peuters én de beste tips. Lekker uitproberen en hoewel het succes natuurlijk niet gegarandeerd is (want op de smaak van je kinderen heeft de Keukenkikker weinig invloed) krijg je wel hulp van ervaren ouders. Heb je zelf nog een leuk recept ‘voor het hele gezin’, mail dit dan naar [email protected]. Ziet het er goed uit, dan plaatsen we het op de site!

Lees ook:Smaakpretpark Pierre Wind beste kookboek voor het hele gezin
Lees ook:Zo overleef je de peuterpuberteit (wat makkelijker…)
Lees ook:Appels eten helemaal niet zo goed voor de tandjes…
Lees ook:Met deze kooktechnieken eten kids alles!
Lees ook:Engelse zomerse fruitdrankjes voor kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>