Maak het onzichtbare zichtbaar met de nieuwe ScienceX® Smartscope

Ben je een echte onderzoeker? Duik dan in de microscopische wereld met de ScienceX® Smartscope van Ravensburger. Neem voorwerpen uit de natuur en omgeving onder de loep en maak, samen met de camerafunctie van iedere smartphone of tablet, het onzichtbare zichtbaar en deel je foto’s met je vrienden. Onderzoeken was nog nooit zo leuk! Niet voor niets is de Smartscope dan ook genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015. Kijk maar eens op www.speelgoedvanhet jaar.nl.

Lekker naar het bos met de Smartscope!
Met de ScienceX® Smartscope leren én ontdekken kinderen spelenderwijs alles over de natuur. Bekijk de grote poster in de verpakking voor nog meer inspiratie, want wat is er veel te ontdekken! Zo kun je in en rond je huis aan de slag gaan (denk aan munten of tijdschriften), maar ook in het bos (insecten, bladeren en naalden), het strand (zeewier, zoutkristallen of zand) of gewoon in een grasveld (bloemen en grassen). Maar… laat je fantasie vooral de vrije loop, want je kunt heel veel onderzoeken. Kortom: met de Smartscope van Ravensburger kun je heel veel dingen uit jouw omgeving van dichtbij bekijken. De Smartscope neem je overal eenvoudig mee naar toe. Dus… wandelen met je ouders in het bos is vanaf nu niet meer saai.

Onderzoeken maar!
De Smartscope werkt heel eenvoudig. Allereerst zet je ‘m in elkaar. Dit is eenmalig en doe dit gerust met je vader of moeder. Daarna kun je gelijk aan de slag, zowel buiten als binnen! Activeer je camerafunctie op je telefoon of die van je ouders (een App downloaden is niet nodig) en leg ‘m op de Smartscope. Je zult zien dat je voorwerp vergroot in beeld komt. Als je de lenshouder verschuift, kun je kiezen tussen twee verschillende vergrotingen. De lichteenheid kun je uitnemen. Heel handig, want op deze manier kun je jouw voorwerp zowel van bovenaf als van beneden belichten. Grote en ondoorzichtige voorwerpen kun je namelijk het beste van bovenaf belichten. Waterdruppels of zoutkristallen kun je het beste van onderaf belichten. De handleiding is zeer duidelijk en geeft allerlei tips en leuke weetjes. En… bestudeer alleen beestjes die al dood waren toen je ze vond!

Prijs en verkrijgbaarheid
De ScienceX® Smartscope is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Je kunt alleen op onderzoek uitgaan, maar natuurlijk ook met je vriendjes en vriendinnetjes. De ScienceX® Smartscope is zowel online als bij warenhuizen en speelgoedwinkels verkrijgbaar voor een consumentenprijs van circa € 34,99. Meer informatie vind je op www.ravensburger.nl.

Lees ook:Maak je eigen trendy schoenencollectie met I love Shoes van Ravensburger!
Lees ook:Dikke kinderen nog ongezonder dan al gedacht
Lees ook:ADV: Bij Poobies maak je zelf de leukste geboortekaartjes!
Lees ook:Kort slapen zorgt voor dikke kinderen
Lees ook:Zindelijk worden en bedplassen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>