Angel Sand: bouw in huis een zandkasteel dat licht geeft in het donker

Op zoek naar een origineel kindercadeau voor de feestdagen? Wat denk je van zand om binnenshuis mee te spelen?! Nou zal geen moeder (of vader) gelukkig worden van het idee dat er in huis met zand wordt gespeeld, maar toch zal Angel Sand je overtuigen. Dit zand is namelijk niet te vergelijken met zand uit een zandbak. En wist je al dat het rustgevend werkt?

Creatief en lichtgevend
Angel Sand is speciaal zand dat geschikt is om binnenshuis mee te spelen. Het droogt niet uit en kinderen hebben er geen water bij nodig om mee te kleien. En omdat het gemaakt is uit alleen maar natuurlijke materialen is het niet giftig. Veilig spelen dus! Kakels, groothandel en distributeur van speelgoed, heeft Angel Sand vorig jaar geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Vanwege het enorme succes hiervan, zijn er nu drie nieuwe sets uitgebracht.

Het Angel Sand Ice cream Pack haalt de creatieve ijscoman in kinderen naar boven. Terwijl het Angel Sand Creativity Pack juist uitdaagt om met de leukste vormpjes de mooiste bouwsels te maken. Last but not least; de Glow in the Dark set. Zand dat je ook in het donker kunt zien! Kinderen kunnen bijvoorbeeld een zandkasteel maken en als het licht uit gaat gloeit het bouwwerk minutenlang op in het donker. Hoe magisch is dat?!

Complete cadeaus
De drie nieuwe sets zijn onder andere verkrijgbaar via www.trendyspeelgoed.nl. De pakketten zijn heel compleet en worden geleverd inclusief speel / opbergbak en accessoires. De sets zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar, maar zullen ook zeker bij de wat oudere kinderen nog enorm in de smaak vallen. Het Creativity Pack kost € 34,95, het Ice cream Pack € 31,95 en de Glow in the Dark-set € 17,95. Naast deze drie nieuwe sets verkoopt Trendy Speelgoed nog veel meer producten van Angel Sand, waaronder diverse 1,5 literverpakkingen gekleurd zand. Ideaal voor de grotere bouwwerken!

Over Kakels
Kakels is fabrikant en distributeur van originele kinderproducten. Het aanbod bestaat uit origineel speelgoed dat door Kakels zelf ontworpen of geïmporteerd wordt. Deze producten zijn uitsluitend in winkels in de BeNeLux verkrijgbaar. Merken die Kakels voert zijn onder andere Angel Sand, Buddha Board, Calafant, Orange Elephant en Soap Art. Onlangs heeft Kakels ook een nieuw product op de markt gebracht. De letterspelmat, een product dat kinderen spelenderwijs letters, klanken en woorden leert.

Lees ook:Spelenderwijs letters, klanken en woorden leren met de Letterspelmat!
Lees ook:Melissa & Doug: voor veel bakplezier op het strand of in de zandbak!
Lees ook:Geef je kind kaas mee in de lunchtrommel!
Lees ook:Playmobil als kerstcadeau?
Lees ook:KipKep Woller houdt babybuikjes lekker warm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>