Schattige en kleurrijke schildpadden als huisdier

Altijd al een schildpad als huisdier willen hebben? Vanaf oktober heb je geen duur aquarium meer nodig en hoef je je niet druk te maken over de verzorging van je schildpad, want jouw schattige schildpad van Little Live Pets haal je gewoon bij de speelgoedwinkel. In totaal zijn er vijf verschillende schildpadden die je kunt verzamelen. Deze schildpadden bewegen net als een echte schildpad en kunnen zowel lopen op het droge als zwemmen in het water. En met het schildpaddenverblijf neem je jouw ondernemende schildpad makkelijk overal mee naar toe.
De schattige vogels en vlinders van Little Live Pets zijn al een doorslaand succes. Nu kun je de beestenboel thuis uitbreiden met een collectie schildpadden. Er zijn vier schildpadden los verkrijgbaar: een stoere groene, schattige roze, prachtige paarse en een witte  sneeuwversie. Daarnaast is er nog een hele bijzondere schildpad,  Sterretje, die verkrijgbaar is met een echt schildpaddenverblijf. In dit luxe verblijf is er een diep gedeelte waar Stella kan zwemmen en een droog gedeelte waar ze lopen. Met de accessoires kun je Stella’s verblijf aankleden en klaar ben je!

De Little Live Pets schildpad is jouw ideale huisdier, die geen verzorging nodig heeft, niet wegloopt, geen winterslaap houdt, ziek wordt of dood gaat en altijd zin heeft om met jou te spelen. Welke schildpad wordt jouw maatje?

De levensechte schildpadden zijn verkrijgbaar bij Toys XL, Top1Toys en Bol.com. De losse schildpadden hebben een consumentenadviesprijs van € 17,99. De schildpad inclusief verblijf heeft een consumentenadviesprijs van € 29,99.

www.facebook.com/littlelivepetsNL

Lees ook:Gros ouders koopt huisdier voor kind
Lees ook:De feestdagen zijn pas compleet met Peppa!
Lees ook:Vanmiddag live chatten met Sinterklaas op De Telegraaf
Lees ook:Zwemdiploma halen is niet geheel zonder gezondheidsrisico’s
Lees ook:Kleedhokjes zwembad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>